Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Wand Vibrators

PRODUCT_ID
Toon alle
COLOR
Toon alle
KLEUR
GEWICHT
MATERIAAL
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  Je hebt vast wel is van de Hitachi magic wand gehoord, deze iconische vibrator is de inspiratie geweest voor vele andere merken. Al snel volgende de Europe Magic Wand, welke in Europa te gebruiken was. Op dit moment is het merk Fairy de populairste fabrikant voor wand vibrators. Of je hem nu gebruikt voor lichaamsmassage of als clitoris stimulator, de wand vibrators gaan jou naar nieuwe hoogtepunten brengen!

  Net als de tarzan vibrator werd dit type vibrator bekend door de bekende serie 'Sex and the City'. Oorspronkelijk zijn wand vibrators ontworpen als massage apparaten voor onder andere de rug.

  Voor man en vrouw

  Niet alleen voor vrouwen geschikt! Mannen kunnen zeer opgewonden worden van dit type vibrator. Ze zijn zeer krachtig en zorgen voor beide geslachten voor nieuwe hoogtepunten. Daarnaast is hij, zo is hij tenslotte ook ontworpen, ook geschikt om als massagestaaf te functioneren.

  Je kunt eenvoudig opzetstukken op de wand vibrators plaatsen, waardoor je in luttele seconden je wand vibrator kan ombouwen tot bijvoorbeeld een g-spot vibrator. Er zijn diverse opzetstukken verkrijgbaar en zo kun je steeds weer een nieuwe vibrator maken van je magic wand. Krachtiger dan dit type ga je ze niet vinden dus wij adviseren om een wand vibrator te kopen en deze uit te breiden met de los te verkrijgen opzetstukken.

  De juiste opzetstukken

  Bij de meeste opzetstukken staat aangegeven voor welke magic wand ze geschikt zijn, maar controleer altijd of de maat overeenkomt. Je kunt de goede diameter achterhalen door de bol van de staaf op te meten. Is het opzetstuk gemaakt van flexibel materiaal? Dan kun je een opzetstuk aanschaffen wat iets kleiner is dan de maat van de kop. Je moet nooit te grote attachements kopen.

  Verwijderbare kop

  Als je een vibrator hebt met een afneembare kop is de keuze in opzetstukken groter! Je kunt zowel opzetstukken zonder de kop als met de kop gebruiken.