Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

SM Zweep

COLOR
Toon alle
PRODUCT_ID
VERPAKKINGSINHOUD
KLEUR
MATERIAAL
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  De zweep is naast de handboeien en het oogmasker het meest gebruikte attribuut in de BDSM. De zweep zit bij de meeste dominanten in de standaard uitrusting. Het ondergaan of het aandoen van pijn (sadisme & masochisme) geeft veel mensen een heerlijk gevoel. De sm-zweep gaat je hier zeker bij helpen. Je kunt zacht slaan voor net dat beetje extra maar je kunt natuurlijk ook zware klappen uitdelen voor het ultieme pijn gevoel. Veel mensen houden van spanken (slaan met de hand), een zweep is hierop een logisch vervolg als het net dat beetje harder mag. Spreek altijd goed af wat te hard is, je wilt natuurlijk niet dat het te ver gaat.

  Soorten zwepen

  Er zijn diverse soorten zwepen te verkrijgen in onze online seks artikelen vergelijker. Vaak wordt er begonnen met een kleine zweep met een groot oppervlakte om de inslag te verkleinen. Naarmate de gewenning toeneemt of je net dat beetje meer wilt kun je kijken naar een ander model.

  Flogger

  De flogger is een zeer populaire sm-zweep. De flogger bestaat uit meerdere stroken die diverse manieren van gebruik introduceren. Zo kun je met een flogger heerlijk strelen maar ook lekker hard slaan. Hoe langer het handvat hoe harder er over het algemeen mee geslagen kan worden. Voor de stroken geldt: hoe meer stroken er zijn hoe minder fel de slagen zijn. Je hebt namelijk meer oppervlakte waarover de krachten verdeeld worden. Ook de lengte van de stroken maakt uit. Als de stroken langer zijn komen ze harder aan. Floggers laten vaak strepen achter als er hard genoeg geslagen wordt.

  Crop

  Dit type zweep is zoals we de traditionele zweep voor ons zien. Ze hebben de vorm van een zweepje zoals deze ook in de ruitersport gebruikt wordt. Hoe langer het handvat is hoe harder er over het algemeen mee geslagen kan worden. Hoe dunner de strook hoe harder de slag aan zal komen. het uiteinde verschilt per type crop.

  Met dildo

  Niet alleen zijn er traditionele zwepen te krijgen, ook hebben wij speciale zwepen in het assortiment die meer gericht zijn op de sex. Zo zijn er zelfs zwepen te bestellen die aan het handvat een dildo hebben. Zo heb je 2-in-1! Als sub weet je niet wat er gaat gebeuren als de dominant het speeltje te voorschijn haalt.

  Leuk al die zwepen, maar wat moet ik kopen?

  Wij hebben een dusdanig assortiment aan zwepen dat we ons kunnen voorstellen dat het lastig is om de juiste uit te zoeken. Welke heb je nou precies nodig?

  Het onderhouden van een SM-zweep

  De zwepen die wij aanbieden kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, elk materiaal heeft natuurlijk zijn eigen manier van onderhoud. Suède en leer dienen goed onderhouden te worden om uitdroging en scheuren te voorkomen. Het is aan te raden om een leren zweep af en toe in het ledervet te zetten zodat deze soepel en mooi blijft.

  Het is altijd aan te raden om je zweep droog te houden, is hij onverhoopt toch nat geworden dan dien je hem goed te laten drogen. Het schoonmaken van de sm-zweep kan gewoon met wat zeep en water. Droog de zweep na het schoonmaken goed met een doek. Drogen dient uitsluitend binnen te gebeuren en absoluut niet buiten! Zon zorgt er voor dat een zweep uitdroogt.