Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Prostaat Stimulators

  De prostaat stimulator is een stimulator voor een orgaan wat alleen mannen hebben, deze seks toy is dan ook niet geschikt voor vrouwen.

  Wat is de prostaat?

  De prostaat zorgt er voor dat zaadcellen naar buiten worden gespoten als je klaar komt. Als je klaarkomt zorgt de prostaat er voor dat sperma wordt vermengd met prostaatvocht. Tijdens het klaarkomen trekt de prostaat samen en komt het mengsel naar buiten. Het vocht dat de prostaat aanmaakt zorgt er voor dat de spermacellen het overleven tot aan de vagina. De prostaat is een klier welke rondom de plasbuis is geplaatst, vlak onder de uitgang van de blaas. Hij is niet heel erg groot, te vergelijken met een walnoot. Ee

  Zoals je vermoedelijk al doorhebt is de prostaat met name gericht op vruchtbaarheid en niet op de seksualiteit. De prostaat is echter zeer gevoelig en kan worden gestimuleerd door middel van een prostaat stimulator.

  Stimulatie van de anus

  Veel mensen en dan vooral mannen vinden dat anale stimulatie alleen voorbehouden is aan homoseksuele mannen. Dit hoeft echt niet zo te zijn! Steeds meer mannen, dus ook hetero mannen, ontdekken het genot van anale simulatie. Een prostaat stimulator stimuleert ook nog eens de prostaat. Je moet jezelf er even aan overgeven en je open stellen voor het genot.