Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Pinwheels

COLOR
PRODUCT_ID
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  Denk je aan BDSM dan denk je al gauw aan een pinwheel. Dit BDSM attribuut wordt ook wel 'Wartenberg wiel' of Wartenberg neurowiel genoemd. Dit attribuut bevat een handvat met daaraan een wiel. Het wiel heeft aan de uiteinden scherpe puntjes. Als je zachtjes drukt geeft een pinwheel een prikkelend gevoel en als je wat harder drukt dan krijg je de optimale stimulatie.

  De geschiedenis van de pinwheel is wellicht iets anders dan je voor je ziet. Het is een attribuut dat werd gebruikt in de medische wereld. Het pinwheel is namelijk erg geschikt om de zenuwuiteinden te testen. Later werd het Wartenberg wiel ook gebruikt tijdens de seks en dan met name door de beoefenaars van BDSM.

  Met een pinwheel kun je jezelf of je partner heerlijk prikkelen. Duw je wat harder dan kan het (heerlijke) pijn opleveren. Dit gaat niet zelden gepaard met sporen op de huid.

  Soorten pinwheels

  Wij hebben een zeer ruim assortiment aan pinwheels in onze online prijsvergelijker. Het is raadzaam om voor je een BDSM attribuut besteld een budget te stellen en de eisen te bepalen. Wil je bijvoorbeeld een pinwheel proberen zonder daar direct veel geld aan uit te geven? Koop dan een basis model. Wil je een pinnen wiel dat langer meegaat, kijk dan naar de modellen die in een hogere prijscategorie zitten.

  Pinwheels kopen

  Het kopen van een pinwheel is heel gemakkelijk. Je zoekt met onze uitgebreide zoekfunctie het juiste pinwheel uit en bekijkt de voordeligste aanbieder. Deze aanbieder zorgt voor een snelle en discrete verzending. Wij controleren onze partners regelmatig om te kijken of zij nog aan onze eisen voldoen. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om een bestelling met BDSM artikelen af te laten leveren bij jou in de buurt. Je kunt je bestelling dan afhalen bij een zogenoemd PakjeGemak punt, dit kan een supermarkt of postkantoor zijn.

  Pinwheel schoonmaken

  Het is van belang dat je je sextoys altijd goed schoonmaakt na gebruik. De meeste pinwheels zijn gemaakt van staal, wat gemakkelijk te reinigen is met een toycleaner en een doekje. De meeste pinwheels zijn spatwaterdicht, waardoor je hem onder de kraan kan afspoelen. Maak hem na het schoonmaken goed droog om schimmels en andere viezigheden te verwijderen. Draai na het schoonmaken het wiel nog enkele malen om ook daar de laatste restjes water en toycleaner uit te krijgen.