Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Penis Plugs

VERPAKKINGSINHOUD
Toon alle
DIAMETER
Toon alle
MATERIAAL
KLEUR
COLOR
GEWICHT
AANTAL STUKS IN VERPAKKING
TAAL HANDLEIDING
GESLACHT
PRODUCTTAAL
TAAL GARANTIEBEWIJS
VERPAKKINGSTAAL
WATERVAST
PRODUCT_ID
TYPE DILDO

  Op zoek naar een geile penisplug? Een penisplug zorgt voor een heerlijk gevoel in je urinebuis. Of je nu op zoek bent naar een dilator penisplug, een holle penisplug of toch maar een flexibele penisplug. Zorg altijd voor een schone plug en gebruik altijd glijmiddel.

  Wat is een penis plug?

  Het is een korte staaf gemaakt van siliconen of staal. Hij heeft een ring die om de eikel geplaatst dient te worden. Een penis plug kan zeer erotiserend zijn en zorgen voor ongekende stimulatie. Daarnaast heeft de penisplug een kort staafje wat zorgt voor stimulatie van de urethra (plasbuis).

  Hollow penis plug

  Naast dikke gesloten penis plugs zijn er ook penis pluggen die open zijn van binnen. Dit type penis plug wordt ook wel hollow penis plug genoemd. Doordat er een opening zit kan sperma en urine naar buiten, dit zorgt dat je hem vaak langer kan dragen.

  Aankoopadvies

  Penis plugs zijn meestal niet het type product wat je met je vrienden bespreekt aan de keukentafel, anders dan glijmiddel en cockringen. Daarom hebben wij wat aankooptips voor je uitgezocht. Je penis is zeer gevoelig en je wilt hem graag heel houden zonder infecties. Wij hebben daarom 3 veelgestelde vragen in behandeling genomen.

  Welk materiaal is het beste?

  Iedereen heeft een eigen voorkeur en wij kunnen niet direct aangeven welke dat is. Wij weten uit ervaring echter wel dat flexibele, siliconen pluggen makkelijker en fijner zijn voor de beginner. Zeker omdat de buis nog niet is opgerekt is dit beter en veiliger.

  Heb je wat meer ervaring? Dan kan een stalen of roestvrijstalen penis plug een heerlijk product voor jou zijn. Je bent dan vermoedelijk ook al op de hoogte wat voor formaat je het lekkerste vind. Zorg er altijd voor dat je kwaliteit koopt, bezuinig niet op een dilator. Je houdt vermoedelijk gigantisch veel van je penis, zorg er voor dat je dat kan blijven doen!

  Welk formaat heb ik nodig

  Ben je nieuw in de wereld van sounds, dilators en penis plugs? Begin dan met een plug die minder dan 4 millimeter dik is. Je zult in het begin niet veel grotere plugs kunnen gebruiken omdat je plasbuis gewoonweg niet breed genoeg is. Gebruik je wel een grotere plug? Dan heb je kans dat je je urinebuis beschadigd. Geloof ons dat dit erg veel pijn doet.

  Na verloop van tijd kun je een bredere penis plug gaan gebruiken. In de omschrijving van het product staat duidelijk aangegeven wat de lengte en dikte van de plug is. Het is eventueel ook aan te raden, als je steeds verder wilt gaan, om een set te bestellen die diverse maten bevat.

  Glijmiddel

  Het is absoluut noodzakelijk om glijmiddel te gebruiken als je een penis plug wilt gebruiken. Het moet steriel glijmiddel zijn op waterbasis. Wat je absoluut niet wil is een urineweginfectie. Gebruik altijd voldoende glijmiddel om de penisplug veilig in te brengen. Gebruik je de plug voor langere tijd? Dan moet je hem regelmatig verwijderen om nieuw glijmiddel aan te brengen. Gebruik nooit gel op siliconen of oliebasis.

  Vibrerende dilator / penis plug

  Een vibrerende penis plug kan net dat beetje meer spanning geven. Ben je echter nieuw in de wereld van sounding dan raden wij je af om voor een vibrerende dilator te gaan. Zoals eerder aangegeven moet je als beginner beginnen met een siliconen dilator zonder trilling.

  Wat is het verschil tussen een penis plug en dilator

  Er zit verschil in deze twee sextoys! De overeenkomst tussen beide is natuurlijk dat ze in de urinebuis ingebracht dienen te worden. Een dilator is langer dan en een penisplug en wordt vaak gebruikt als seks speeltje. Een penisplug is ook te gebruiken als alternatief voor een penis piercing. De dilator is een attribuut wat vaak gebruikt wordt in de wereld van BDSM. Een dilator zorgt voor heerlijke stimulatie van de urinebuis. Sommige dilators zijn zo lang dat ze uit kunnen komen bij de blaas. Hou er rekening mee dat een dilator niet in kan blijven tijdens de sex en een penisplug vaak wel. Dilators worden over het algemeen verkocht in setjes, zodat je kunt experimenteren met de breedte.