Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Paddles

VERPAKKINGSINHOUD
Toon alle
KLEUR
Toon alle
MATERIAAL
Toon alle
COLOR
Toon alle
DIAMETER
PRODUCT LENGTE
PRODUCTTAAL
TAAL HANDLEIDING
AANTAL STUKS IN VERPAKKING
TYPE ZWEEP
PRODUCT GEWICHT
GESLACHT
TAAL GARANTIEBEWIJS
VERPAKKINGSTAAL
INBRENGLENGTE
MET RIBBELS/MET NOPJES
TYPE DILDO
WATERVAST
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  In tegenstelling tot zweepjes is het vaak niet meer te zien dat je een wilde nacht hebt gehad. Het oppervlakte van de paddle is namelijk groter dan die van een zweep. Dit type BDSM attribuut is dan ook zeer geschikt voor beginners! Een SM paddle is te verkrijgen in diverse prijsklassen.

  Welk materiaal?

  Wij bieden paddles aan die uitlopend zijn aan materiaalkeuze. Niet alleen hebben wij de traditionele leren paddles in het assortiment, maar bieden ook rubber, siliconen en zelfs metaal. Dit laatste type paddle is niet geschikt voor beginners, maar wel heerlijk in gebruik. Het leuke van metaal is namelijk dat het op te warmen is of juist af te koelen. Leg de paddle even in de vriezer voor ongekend nieuwe ervaringen.

  Lengte van de paddle

  Net als bij zweepjes maakt ook bij paddles de lengte uit. Hoe langer het handvat hoe harder de paddle aankomt. Een langer sla oppervlak zorgt er voor dat er meer oppervlakte is, wat resulteert in minder felle slagen.

  Met een opdruk

  Paddles zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn zelfs paddles te verkrijgen die voorzien zijn van een print. Dit kan bijvoorbeeld een uitdagend woord zijn als 'Slut' of Bitch'. Daarnaast zijn er ook nog paddles die voorzien zijn van zogenoemde 'studs' of gaatjes.