Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Dilators

COLOR
PRODUCT_ID
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  Een veelgestelde vraag: wat zijn dilators? Dilators zijn BDSM speeltjes gericht op de stimulatie van de urinebuis. De naam die vaak gebruikt wordt voor een dilator is 'sound'. Dilators zijn lange plugs die diep in de penis worden aangebracht. Ze beschikken niet zelden over ribbels voor extra stimulatie. Daarnaast zijn er ook vibrerende modellen te krijgen. Er zijn diverse soorten beschikbaar

  Hegar sound

  Een sound die gebogen is in een S-vorm. Beide uiteindes hebben andere dikten. Het inbrengen van dit type dilator is niet moeilijk waardoor het een ideale sound is voor de beginner

  Rosebud sound

  Ook dit type dilator is geschikt voor de beginners. Het is een lange dilator die aan de ene kant een balletje heeft en aan de andere kant een handvat. Ontworpen om de baas te stimuleren. Dit model is, in tegenstelling tot veel andere sounds, ook geschikt voor vrouwen.

  Dittle dilator

  Een dilator die lijkt op de rosebud sound. Hij heeft echter een net iets andere vorm. Het uiteinde van de dittle sound is plat.

  Van Buren sound

  Onder kenners een begrip. Hij heeft een heerlijke vorm, namelijk een J vorm. Zowel de blaas als de prostaat kunnen bij mannen worden gestimuleerd met dit type sound.

  Pratt dilator

  Deze dilator is langer dan de meeste andere dilators. De pratt sound heeft een gebogen vorm. Ook is dit model geschikt voor vrouwen.