Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Ball Gags

COLOR
Toon alle
PRODUCT BREEDTE
Toon alle
PRODUCT_ID
Toon alle
PRODUCT LENGTE
PRODUCT HOOGTE
MATERIAAL
VERPAKKINGSINHOUD
KLEUR
PRODUCT GEWICHT
GESLACHT
INBRENGLENGTE
MET RIBBELS
TYPE DILDO
WATERVAST
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  Op zoek naar een heerlijk speeltje voor in je bdsm collectie? Een ball gag zorgt er voor dat de mond van jezelf of van je partner geopend blijft. Dit kan zowel door een klem, bitje of bal gebeuren. Ze hebben vaak een riem aan de achterzijde van het hoofd, waardoor hij extra goed vastzit. Als je een ball gag in hebt is het niet mogelijk te praten en dit geeft een heerlijke toevoeging aan je sexleven. Ben je zelf onderdanig of wil je graag de leiding nemen over iemand? Dan helpt een mondknevel om het spel nog leuker te maken.

  Vroeger werd een ball gag gebruikt om gevangenen en andere personen te martelen. De bal (of knevel) was vaak gemaakt van hout en werd door middel van een leren riem om het hoofd gebonden. Doordat de persoon niet kon praten of kon schreeuwen kon een beul gewoon zijn werk doen zonder gestoord te worden door de gevangene.

  Types

  Sommige mensen laten zichzelf compleet gaan als ze niet kunnen praten. Dingen als 'stop' roepen is dan onmogelijk! Heerlijk als je into the bondage bent.

  Standaard knevel

  Deze knevels zorgen er voor dat er niet gesproken kan worden, dit kan van alles zijn! Van een zakdoek tot een zelfgemaakt attribuut.

  Cleave gag

  Deze knevel zit tussen de tanden in plaats van over de mond. Nog effectiever dan een normale knevel!

  Bal gag

  Het bekendste model! Ze zijn vaak gemaakt van siliconen of rubber en hebben een ronde bal die bevestigd is aan reen riem. Ze zijn er in diverse maten.