Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Anaal Glijmiddel

PRODUCT GEWICHT
Toon alle
INHOUD
Toon alle
PRODUCT HOOGTE
Toon alle
PRODUCT BREEDTE
Toon alle
GEWICHT
Toon alle
PRODUCT LENGTE
Toon alle
KLEUR
INHOUD PER DISPENSER
COLOR
GESLACHT
WATERBASIS
STIMULEREND
SILICONENVRIJ
SMAAK
HOUDBAARHEID
GESCHIKT VOOR ANAAL GEBRUIK
MATERIAAL
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  In tegenstelling tot de vagina is de anus niet zelfsmerend. Dit zorgt er voor dat het geheel droog en stroef aanvoelt en snel zeer kan doen. Voor anale sex is glijmiddel onmisbaar. Niet alleen mist de anus de mogelijkheid om zichzelf te smeren, ook is de anus stukken strakker dan de vagina. Seks moet lekker zijn en niet zorgen voor pijn. Ga je toch anale seks tot uitvoer brengen zonder glijmiddel, dan heb je kans op scheuren en bloedingen. Anale glijmiddelen blijven over het algemeen langer zitten dan normale glijmiddelen. Dit zorgt er voor dat je veilig en heerlijk anale seks kunt hebben

  Toepassingen

  Anale glijmiddelen zijn er in verschillende soorten, types en smaakjes.

  Verdovend anaal glijmiddel

  Anale sex wordt niet voor niet zo vaak in verband gebracht met pijn. Zeker in het begin is het hebben van anale seks niet voor iedereen weggelegd. Als je een anaal glijmiddel met een verdovend effect aanschaft zorg je er voor dat de anus lichtelijk verdoofd is. Dit zorgt er voor dat penetratie pijnloos of met minder pijn gepaard gaat.

  Anaal speeltjes glijmiddel

  Het inbrengen van anale speeltjes gaat niet zonder goed glijmiddel. Dit is nodig om de speeltjes goed naar binnen te laten glijden. Hou altijd glijmiddel bij de hand als je anale speeltjes inwendig hebt aangebracht. Het er uit halen van een speeltje dient ook met glijmiddel te gebeuren!

  Type glijmiddelen

  Er zijn verschillende soorten anaal glijmiddel te verkrijgen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Siliconen anaal glijmiddel

  Dit type glijmiddel is gebaseerd op siliconen. In tegenstelling tot waterbasis glijmiddel gaat dit zeer lang mee. Het blijft lang zitten, smeert zeer goed en is over het algemeen reuk- en smaakloos. Ook als je anale sex onder de douche uitvoert moet je dit type glijmiddel gebruiken! Ook bij erotische massages wordt er over het algemeen siliconen basis glijmiddel gebruikt. Siliconen glijmiddel gaat niet zomaar van de huid af en lost niet op. Wil je siliconen glijmiddel verwijderen, gebruik dan een doekje en wat water.

  Waterbasis anaal glijmiddel

  Wij hebben naast de siliconen glijmiddelen ook diverse waterbasis varianten in het assortiment. Het nadeel van waterbasis is dat het minder lang blijft zitten en iets minder goed smeert. Dit type glijmiddel is echter wel de nummer één als het gaat om sextoys. Waterbasis glijmiddel is uitermate geschikt voor het gebruik op speeltjes. Siliconenbasis glijmiddel heeft namelijk de vervelende bijwerking dat het siliconen kan oplossen, een veelgebruikt materiaal in speeltjes.

  Verwarmend / Verkoelend

  Ben je al wat verder met de anale seks en kan je net dat beetje extra gebruiken? Dan hebben wij naast 'normale' glijmiddelen ook glijmiddelen voor anaal gebruik die verwarmen of verkoelen. Het geeft net dat beetje extra tijdens de anale seks.

  Laatste tip: Verdoving

  Heb je last van de penetratie? Gebruik dan een verdovende crème of spray. Dit zorgt er voor dat de anus tijdelijk wordt verdoofd.

  Beste anale glijmiddel

  Wij zijn zelf erg voorstander van siliconenbasis glijmiddel. Wil je toch voor een waterbasis glijmiddel gaan dan adviseren wij het easyglide waterbasis anaal glijmiddel.

  Discrete bezorging

  Je hoeft niet bang te zijn dat iemand ziet dat jij anale glijmiddelen besteld. Wij verzenden discreet en in een blanco verpakking.